Op zoek naar een onafhankelijk en optimaal advies?

Op het gebied van comfort, functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid in en rondom uw gebouw, is T-AdCo uw transparante raadgever en vertrouwenspersoon!

Totaaladvies installaties

T-AdCo is een onafhankelijk en dynamisch technisch adviseurs collectief welke een breed scala van adviesdiensten levert op gebied van alle gebouwgebonden installaties, zoals klimaat, sanitair, elektrotechniek, communicatie, beveiliging en transportinstallaties. Wij kunnen u adviseren en begeleiden gedurende het gehele proces van initiatief, ontwerp, uitvoering, oplevering en nazorg van uw project op basis van een deel- of een totaaladvies. Onze adviesdiensten geven u maximale grip op de techniek en proces in uw project, opdat uw ambities worden gerealiseerd.

Specifieke installatie adviezen

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor specifieke adviesdiensten zoals een energie prestatie advies utiliteit (EPA-U), maatwerkadviezen energiebesparing en verduurzaming, onderzoek en advies binnenmilieu/klimaat, BREEAM begeleiding nieuwbouw, legionella risicoanalyse en beheersplan (non prioritaire installaties), grootkeuken installaties, en beveiliging-communicatie-domotica-ICT adviezen.

Doelgroep

T-AdCo is een onafhankelijk en dynamisch technisch adviseurs collectief, welke doelgerichte installatie adviezen levert, die aansluiten op de behoefte van opdrachtgever, gebruiker en/of eigenaar binnen de gezondheidszorg, onderwijs, utiliteit, industrie en woningbouw. Wij werken daarbij in directe opdracht van vastgoedeigenaren en/of beheerders maar ook als partner voor architectenbureaus, bouwmanagementbureaus en projectontwikkelaars. Daarnaast ondersteunen en adviseren wij uitvoerende partijen op het gebied van gebouwgebonden installaties.

Copyright © 2022 T-AdCo
T-AdCo

call